͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Is this email not displaying correctly? View it in your browser.
Image description
47 Χρόνια Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών

5ο   Ε ν η μ ε ρ ω τ ι κ ό   Δ ε λ τ ί ο
Έ τ ο ς    2 0 2 3

"Χρώματα της Ελλάδας" 

από τις παιδικές ομάδες του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

Image description

   Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 και ώρα 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στον πολυχώρο πολιτισμού "Αγορά Αργύρη" τα εγκαίνια της Έκθεσης των Παιδικών Ομάδων Εικαστικών Τεχνών του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, με θέμα "Χρώματα της Ελλάδας", που επιμελήθηκε η εικαστικός κα Χρυσόθεμις Μιτάκη   Στο πλαίσιο των εγκαινίων, οι  γονείς και οι φίλοι των παιδιών μας, θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν και τις παιδικές χορευτικές ομάδες του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, που θα μας ταξιδέψουν μουσικά και χορευτικά στο απέραντο γαλάζιο των Ελληνικών Θαλασσών.Με χαρά θα σας υποδεχτούμε!

Είσοδος Ελεύθερη

 

#λύκειοντωνελληνίδωνπατρών #lyceumofhellenicwomenofpatras #lepatras2021_2025 #lepatras #Πάτρα #patra #παράδοση #tradition #eikastika #xoros #paidikesomades

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΗ 37η ΔΙΕΘΝΗ REGATA BRINDΙSI-CORFU

Image description

      Μετά από επίσημη πρόσκληση της Επίτιμης Προξένου της Ελλάδας στο Μπρίντεζι κυρίας Αντονέλλα Μαστροπάολο, το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών θα παρευρεθεί και θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις στις εκδηλώσεις της 37ης Διεθνούς Regata Brindisi-Corfu από τις 9 ως τις 11 Ιουνίου 2023.

   Η συγκεκριμένη Regata θεωρείται μεταξύ των σημαντικότερων αγώνων που πραγματοποιούνται στη Μεσόγειο και αναμφίβολα ο πιο σημαντικός αγώνας της Αδριατικής, όσον αφορά τον αριθμό των συμμετεχόντων, αλλά και τις τεχνικές δυσκολίες. Στο πλαίσιο της διοργάνωσής περιλαμβάνονται και πολιτιστικά δρώμενα που πραγματοποιούνται σε ιστορικά σημεία της γύρω περιοχής. 

   Φέτος στις εκδηλώσεις θα παραστεί η Πρέσβης της Ελλάδας στην Ιταλία κυρία Ελένη Σουρανή, ενώ μέρος τους θα καλυφθεί από δημοσιογράφους της RAI και του Ionian Channel.Με πολλή χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση και με ενθουσιασμό προετοιμάζουμε τις εμφανίσεις της ομάδας μας.Θα σας κρατάμε ενήμερους!

#lep #lepatras #lykeioellhnidwnpatras #lyceumofhellenicwomenofpatras #λυκειοτωνελληνιδωνπατρων #lepatras2021_2025 #patra #Πάτρα #Ελλάδα #Greece #Italy #Regatta #Brindisi #Corfu

ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Πόζαρ)

Image description

    Από το Σάββατο 29 Απριλίου μέχρι και την Δευτέρα 1 Μαϊου 2023 μαθητές, φίλοι και μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών συμμετείχαν σε ένα ταξίδι αναψυχής με προορισμό τα Λουτρά της Αριδαίας (Πόζαρ) και ενδιάμεσους πανέμορφους σταθμούς την Νάουσα, την Έδεσσα και τα Ιωάννινα.   Η ομορφιά της φύσης στην Μακεδονία μας, αλλά και την Ήπειρο ήταν ανεπανάληπτη μιας και τα ανοιξιάτικα χρώματα κυριαρχούσαν. Τα δημοφιλή Λουτρά της Αριδαίας (Πόζαρ) αποτέλεσαν μια μοναδική εμπειρία τόσο με την ιδιαιτερότητα των θερμών νερών, όσο και την πολύ καλή οργάνωση των υποδομών τους. Οι συμμετέχοντες έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις και διασκέδασαν με την ψυχή τους στις βόλτες, αλλά και τα αυτοσχέδια ή μη γλεντάκια που οργανώθηκαν. 

   Επιστρέφοντας στην Πάτρα όλοι δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους και την προσδοκία τους για την επόμενη εκδρομή του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών. Με το καλό και στις επόμενες «βόλτες» μας!

www.lepatras.gr #λύκειοντωνελληνίδωνπατρών #lyceumofhellenicwomenofpatras #lepatras2021_2025 #lepatras #Πάτρα #patra #παράδοση #tradition #Ποζάρ #εκδρομή #μαθητέςλυκείου #αριδαία

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ RADOM ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Image description
Image description

   Το Σάββατο 20/05/2023 ξεκίνησε η κινητικότητα του Eυρωπαϊκού προγράμματος (Erasmus+) με τίτλο: POWER και θέμα "Οι γυναίκες έχουν φωνή"! Τα δικαιώματα ψήφου των γυναικών". 

   Δεκαέξι (16) μαθητές και τέσσερις (4) εκπαιδευτικοί από την πόλη Radom της Πολωνίας επισκέφτηκαν το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Μεσολογγίου και όλοι μαζί το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών.

   Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης (25.05.2023) τούς έγινε παρουσίαση της ζωής και του έργου της Ιδρύτριας του Λυκείου των Ελληνίδων Καλλιρρόης Σιγανού-Παρρέν, καθώς και πέντε (5) παραδοσιακών φορεσιών. Με αφορμή τις φορεσιές δόθηκαν στους μαθητές κοινωνικο-ιστορικές πληροφορίες για την Ελλάδα και τις Ελληνίδες.   Στο τέλος της επίσκεψης όλοι μαζί χορέψαμε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, ενώ το κέφι μικρών και μεγάλων ήταν έκδηλο.   Ήταν χαρά μας που φιλοξενήσαμε τους ευγενέστατους Πολωνούς μαθητές και ευχόμαστε στο εγγύς μέλλον να έχουμε την ευκαιρία να τους ξαναδούμε. Τέλος, ευχαριστούμε το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Μεσολογγίου για την εξαιρετική πρόταση συνεργασίας.#λύκειοντωνελληνίδωνπατρών #lyceumofhellenicwomenofpatras #lepatras2021_2025 #lepatras #Πάτρα #patra #παράδοση #tradition #erasmus+ #Πολωνία #μαθητές #σχολεία

Βραδιά Μελών

Image description

   Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023, και ώρα 8.00 μ.μ., τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών θα βρεθούν παρέα για ουζάκι και μεζέ στο ειδυλλιακό DECK.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Λυκείου μας.Θα χαρούμε να έρθετε στη συντροφιά μας.#λύκειοντωνελληνίδωνπατρών #lyceumofhellenicwomenofpatras #lepatras2021_2025 #lepatras #Πάτρα #patra #παράδοση #tradition #βραδιάμελών #DECK

#lep #lepatras #lykeioellhnidwnpatras #lyceumofhellenicwomenofpatras #λυκειοτωνελληνιδωνπατρων #lepatras2021-2025
#ενημερωτικοδελτιο #newsletter

Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών
Διεύθυνση: Σατωβριάνδου 32, 1ος όροφος
(μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου)
Πάτρα - Αχαΐα ΤΚ: 26223
Ελλάδα
Τηλέφωνο: +302610220531
Website: www.lepatras.gr
E-mail: [email protected]
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ωράριο Επικοινωνίας
Δευτέρα - Τετάρτη: 18:00-21:30
Τρίτη - Πέμπτη: 18:00-21:00
Παρασκευή: 17:30-21:00
Σάββατο 10:00-12:00 & 17:00-21:00

Βρείτε μας στο Google Map

Lyceum of Hellenic Women of Patras
Address: Satovriandou 32, 1st floor
(between Maizonos and Corinthou)
Patra - Achaia Code: 26223
Greece
Phone: +302610220531
Website: www.lepatras.gr
E-mail: [email protected]
Contact us
Opening Hours
Monday - Wensday: 18:00-21:30
Tuesday -Thursday: 18:00-21:00
Friday: 17:30-21:00
Saturday 10:00-12:00 & 17:00-21:00

Find us on Google Map

Image description

Σαρώστε Εδώ

Visit us on social media:

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
If you want to unsubscribe, click here.
Powered by Sender.net